Musical plaatsen op Musicalportaal.nl

Breng jouw (afscheids)musicals onder de aandacht!

Het Musicalportaal biedt leerkrachten van groep 8 een overzicht van (afscheids)musicals en afscheidsfilms. De nieuwste musicals worden uitgelicht en op iedere musicalpagina kan men een uitgebreide inhoud lezen, trailer bekijken, deel van het script lezen en liedjes beluisteren.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je ook jouw musical of filmscript onder de aandacht brengen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden.
Aanvullende promotiemogelijkheden

Bannercampagne

Zichtbaar op elke subpagina
Op het Musicalportaal is aan de rechterzijde ruimte om een (geanimeerde) een banner te plaatsen.

Advertorial in speciale musical-nieuwsbrief

MUSICAL SPECIAL MET 31.000 abonnees
De eerste maandag na de kerstvakantie verzendt basisonderwijs.online een speciale nieuwsbrief met uitgelichte afscheidsmusicals naar haar 31.000 abonnees.

Advertorial in reguliere nieuwsbrief

Bereik 31.000+ abonnees
Basisonderwijs.online verzendt regelmatig een educatieve nieuwsbrief naar 31.000+ abonnees. Dit zijn directies, leerkrachten en IB-ers basisonderwijs. In deze nieuwsbrief kunnen musicals worden uitgelicht.

Verzenden van een eigen digitale mailing

BEREIK de gewenste doelgroep
Om een musical goed onder de aandacht te brengen is het verzenden van een eigen digitale mailing naar duizenden onderwijsprofessionals een uitstekende manier. Door onze samenwerking met onderwijsadressen.online kunnen wij jouw mailing bezorgen bij de gewenste doelgroep.