Afbeelding De Route van Sinterklaas
De Route van Sinterklaas

Deze musical is geschikt voor 12 tot 35 spelers, duurt 15-20 minuten en bevat 1 liedjes.

Afbeelding De Route van Sinterklaas
Bekijk de musical op de website van Waarvan Acte

Over deze musical

Hij komt, Hij komt…! Toch!? Speciaal voor Sint: De Route van Sinterklaas!

Sinterklaas is de weg kwijt… Nou ja, hij heeft het allemaal nog wel op een rijtje, alleen de reis naar ons land is al jaren vol problemen! Dichte mist, zware storm en pakjes die overboord vallen…De weg naar ons land is altijd lang en vol gevaren zo lijkt het! In de mini musical ‘De Route van Sinterklaas’ bedenkt (en maakt) de klas speciaal voor de Sint een oplossing…. OP RIJM!

De sketch is ideaal om op te voeren bij de ontvangst van Sinterklaas op school of erg leuk voor een weeksluiting of uitvoering voor de ouders! Deze mini musical is geschikt voor de kinderen in de onder,- en middenbouw, maar enthousiaste bovenbouwers kunnen hem ook uitvoeren voor de kleintjes!

Speciaal voor deze mini musical is het lied ‘De Route van Sinterklaas‘ gemaakt. Beluister hieronder een preview via YouTube.

Beluister De Route van Sinterklaas

Afbeelding De Route van Sinterklaas

Meer informatie of deze musical bestellen?

Over Waarvan Acte

Bij Waarvan Acte bent u aan het juiste adres voor de leukste afscheidsmusicals voor groep 8. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind een aandeel in de musical heeft waar hij of zij zichzelf prettig bij voelt. De een wil veel tekst en een spetterende solo zingen, een ander is juist erg blij met een meer technische rol achter de schermen, zodat het voor iedere leerling op de basisschool een fantastische afsluiting van hun basisschool periode wordt!

De afscheidsmusicals van 2024

2024
Afscheidsmusicals
6 liedjes

12-35 spelers

2024
Afscheidsmusicals
8 liedjes

8-50 spelers

2022
Afscheidsmusicals
10 liedjes

14-30 spelers

2021
Afscheidsmusicals
9 liedjes

9-35 spelers

2023
Afscheidsmusicals
8 liedjes

7-46 spelers