Afbeelding De verdwijning van de mislukte barbie
De verdwijning van de mislukte barbie

Deze musical is geschikt voor 11 tot 19 spelers, duurt 55-65 minuten en bevat 7 liedjes.

Afbeelding De verdwijning van de mislukte barbie
Bekijk de musical op de website van Het Verkeerde Beentje

Over deze musical

Eefie, Pepijn, Joost en Nina wonen in Hotel de Korenwolf, het hotel van hun ouders. Samen met Oma, die er ook een kamer heeft, vormen ze de Bende van de Korenwolf.

Op een dag komen er drie nieuwe gasten: een rijk echtpaar met hun zo te zien nogal verwende dochtertje. De man vindt het knusse hotelletje erg leuk maar de vrouw en het dochtertje vinden het maar een armoedige boel en willen snel weer weg. Na veel geruzie blijven ze. Het meisje is zo opgetut dat ze wel een barbie lijkt, maar dan een mislukte. Als ze Eefie in de gang tegenkomt doet ze heel stom. Het kan de bende dan ook niks schelen als de barbie even later op de parkeerplaats zit te huilen. Tot haar ouders een uurtje later melden dat hun dochter verdwenen is. Paniek!

Er volgt een zoekactie en het wordt zelfs even eng als blijkt dat er een rare zwerver in de buurt rondhangt, maar de barbie blijft spoorloos. Tot de Bende haar per ongeluk vindt…..in de toneelzaal.Dan blijkt dat de barbie eigenlijk een verdrietig en ook best wel lief meisje is dat niet meer op kan tegen het eeuwige geruzie van haar ouders. De Bende zou de Bende niet zijn als ze niet een verrassend plan bedenkt om die ouders eens en voor altijd duidelijk te maken dat het zo niet langer gaat.

Beluister de liedjes

Afbeelding De verdwijning van de mislukte barbie

Meer informatie of deze musical bestellen?

Over Het Verkeerde Beentje

U zoekt een musical naar aanleiding van een kinderboek? Dan zit u hier goed. Hierin zijn wij uniek! We nemen (meestal) een mooi, of een spannend, of een grappig (of een mooi, spannend én grappig) kinderboek en dat bewerken we. Dat wil zeggen: het verhaal wordt omgeschreven tot een toneelscript en er worden een stuk of tien liedjes bij gecomponeerd. Swingende koorliedjes, gevoelige solo’s, stevige rapnummers, afwisselend van stijl maar wel steeds muziek die het verhaal ondersteunt. Verder kijken we natuurlijk ook naar het aantal personages. Veel klassen zijn tussen de 20 en 30 leerlingen maar er zijn uiteraard uitschieters naar boven en naar beneden. Dus hebben we ook musicals voor groepen boven de 50 leerlingen en musicals voor kleine klasjes. We maken en leveren afscheidsmusicals, feestmusicals, kleutermusicals, musicals voor de middenbouw en tenslotte ook kerstmusicals.

De afscheidsmusicals van 2024

2024
Afscheidsmusicals
6 liedjes

12-35 spelers

2024
Afscheidsmusicals
8 liedjes

8-50 spelers

2022
Afscheidsmusicals
10 liedjes

14-30 spelers

2021
Afscheidsmusicals
9 liedjes

9-35 spelers

2023
Afscheidsmusicals
8 liedjes

7-46 spelers