Afbeelding Een herder kijkt verder
Een herder kijkt verder

Deze musical is geschikt voor 7 tot 25 spelers, duurt 15-25 minuten en bevat 4 liedjes.

Afbeelding Een herder kijkt verder
Bekijk de musical op de website van Kwintessens

Over deze musical

Midden in de nacht worden de herders wakker als er een engel bij hen komt. Ze horen een lied uit de hemel en ontdekken dat Jezus geboren is. Ze gaan meteen op weg; met een kussen, een deken, een lantaarn en een muziekinstrument als cadeaus voor het pasgeboren kind.

‘Een herder kijkt verder’ is een korte kerstmusical, waarin de herders uit Betlehem de hoofdrol spelen. De musical heeft vijftien rollen en is te spelen door een groep van minimaal zeven kinderen. U kunt het aantal rollen uitbreiden tot ca. 25.

De musical heeft vier liedjes en duurt ca. 20 minuten. Desgewenst kunt u het verhaal aanvullen met bestaande kerstliedjes.

In de musical komen twee korte filmpjes voor, die door de musicalacteurs worden gespeeld en tijdens de opvoering worden geprojecteerd. U kunt er ook voor kiezen om deze scènes te spelen als ‘tussenscènes’ in het gangpad of op een andere plek in de zaal.

Afbeelding Een herder kijkt verder

Meer informatie of deze musical bestellen?

Over Kwintessens

Maak kennis met de afscheidsmusicals van Kwintessens! Kies voor een afscheid waarin de talenten van de kinderen volledig tot hun recht komen, welk talent dan ook. En waarin je als school een afscheid met een boodschap meegeeft aan de leerlingen, om nooit te vergeten! Alle musicals zijn digitaal. Na aankoop kunt u in uw account het volledige musicalpakket downloaden: script, tekst, muziekbestanden, bladmuziek etc. Maak ook kennis met de afscheidsfilms voor groep 8!

De afscheidsmusicals van 2024

2024
Afscheidsmusicals
6 liedjes

12-35 spelers

2024
Afscheidsmusicals
8 liedjes

18-50 spelers

2022
Afscheidsmusicals
10 liedjes

14-30 spelers

2021
Afscheidsmusicals
9 liedjes

9-35 spelers

2023
Afscheidsmusicals
8 liedjes

7-46 spelers