Afbeelding Groep J8Seizoen!
Afbeelding QP Musicals
Groep J8Seizoen!

Deze musical is geschikt voor 7 tot 46 spelers, duurt 40-60 minuten en bevat 8 liedjes.

Afbeelding GroepJ8Seizoen!
Bekijk de musical op de website van QP Musicals

Over deze musical

Welkom bij een zeer speciale aflevering van Groep J8Seizoen! Dé spannendste scholenwedstrijd, waarin kinderen van groep 8 jacht maken op bekende Nederlanders. OBS De Druktemakers strijdt met De Bankzitters en De Beauty’s om die felbegeerde grote prijs. Lukt het Kiki Tutorials, Max Verklappen, Britt Cracker en Sjonnie & Droger zich een uur te verbergen? Of worden ze door de kids gesnapt? Vanuit de meldkamer houden de hoofdinspecteur en de stagiair alles scherp (en ritmisch) in de gaten. 60 minuten op de klok en de tijd start… nu!

Groep J8Seizoen is een grappige musical zonder hoofdrollen, makkelijk in te studeren in kleine groepjes. De liedjes en raps zijn geschreven op herkenbare hits van nu.

Het stuk is flexibel in te korten of aan te passen aan een kleine of grote klas (16-46 spelers, +/- 60 minuten). Inclusief een programmaboekje waar je alleen de namen van de kinderen hoeft toe te voegen! Durf het aan en ga op jacht met groep 8!

Nu ook verkrijgbaar: Groep J8Seizoen COMPACT voor 7-17 spelers (+/- 40 minuten).

Bekijk de trailer

Beluister de liedjes

Afbeelding GroepJ8Seizoen!

Meer informatie of deze musical bestellen?

Afbeelding QP Musicals

Over QP Musicals

Wij zijn drie vriendinnen die elkaar kennen uit een toneel- en muziekverleden. Wij zijn intussen werkzaam in het basisonderwijs (groep 8 leerkracht), kinderpsychologie, communicatie & event management en (kinder)theater. In de lockdown van 2020 schreven wij de eindmusical “Corona De Musical”, gevolgd door “We zijn er bijna!” in 2021. Beide musicals, met een lach en een traan en geïnspireerd op de actualiteiten van de corona jaren, werden door honderden scholen met veel plezier gespeeld. Onze productie “Groep J8Seizoen!”, die snel daarna volgde, werd wederom met veel enthousiasme ontvangen. Inmiddels hebben we ook een speciale compact versie geschreven voor kleinere klassen en voeren honderden scholen deze spannende musical op! Onze nieuwste musical is vers van de pers, en speciaal voor Kerst. Een korte, makkelijk in te studeren musical voor groep 6 t/m 8, op bekende kerstliedjes: De Kerstkoekjes Challenge! En natuurlijk kun je de challenge ook in het echt doen! Ook zijn we begonnen aan een nieuwe eindmusical. We verklappen nog niets, behalve dat het weer heel spannend wordt! Als de kinderen net zo veel plezier hebben met het spelen als wij met het schrijven ervan dan zit het wel goed, en maken we steeds weer wat nieuws! Liefs, Francoise, Maaike & Sabien QP Musicals

De afscheidsmusicals van 2023

2023
Afscheidsmusicals
7 liedjes

12-40 spelers

2019
Afscheidsmusicals
8 liedjes

15-21 spelers

2020
Afscheidsmusicals
11 liedjes

24-35 spelers

2022
Afscheidsmusicals
10 liedjes

14-30 spelers

2021
Afscheidsmusicals
9 liedjes

9-35 spelers

2019
Afscheidsmusicals
9 liedjes

8-43 spelers

2023
Afscheidsmusicals
8 liedjes

7-46 spelers