Afbeelding Waarvan Acte
Het Mysterie van de Achtste Verdieping

Deze musical is geschikt voor 18 tot 35 spelers, duurt 70-80 minuten en bevat 7 liedjes.

Afbeelding Waarvan Acte
Bekijk de musical op de website van Waarvan Acte

Over deze musical

Welkom in het hoofdkantoor van “Next Generation”! Haal je hakken uit de kast, kam je haar strak in een scheiding, stap in de ballenbak en ga lekker aan het werk in dit hippe kantoor op de vierde verdieping!

Maak kennis met: Bella en Quin, de altijd kwebbelende meiden van de helpdesk, Micky, Tommy en Mo; de gladde jongens van PR en marketing, Milly Moneypenny en Candy Credit van financiën die lekker geld liggen te tellen op een picknickkleed midden in de kantoortuin. En natuurlijk is er Corrie van de catering; een echte koffiedame die iedereen zijn ‘latte, non-fat, gestoomde havermelk, zonder schuim met een shot espresso’ brengt! Wie wil dat nou niet? Iedereen werkt hard en het bedrijf draait op volle toeren, maar dan…

Een bezoekje van Dirk van IT wat niet helemaal lekker verloopt… Een mysterieuze app die zomaar op mobieltjes wordt geïnstalleerd… Werknemers die spoorloos verdwijnen… het hele bedrijf komt tot stilstand! De altijd strenge CEO Cleo, is woedend en eist opheldering. HR-manager Hester heeft geen idee waar en hoe ze haar personeel terug kan vinden en ook de kantoor-goeroes Bibi en Bobbie Balans lukt het niet meer om de negatieve energie van de afdeling te krijgen. De helpdesk raakt overbelast (“mij nie bellen!”) en zelfs de beveiliging is bang! Wat is er aan de hand? Vijandige overname? Spionage? Of iemand die van binnenuit de boel saboteert? Maar waarom dan? Het antwoord is te vinden op de achtste verdieping… Wat treffen ze daar aan?

Ga het zien in de spannendste musical van 2023… Als je durft!

Muziek/geluidseffecten in volgorde
Voor de musical het mysterie van de achtste verdieping zijn 7 geweldige liedjes en 4 muziekstukken geschreven. Op de USB-stick in het musicalpakket staan van alle liedjes een ingezongen versie, een versie met alleen koor en zachte ondersteuning èn een volledige instrumentale versie. Ook alle muziek en geluidseffecten die gebruikt moeten worden in het mysterie van de achtste verdieping zijn op de stick meegeleverd.

Leesversie
Check de leesversie van het mysterie van de achtste verdieping! Kijk voor meer informatie en prijzen op:
https://www.waarvanacte.nl/musical/het-mysterie-van-de-achtste-verdieping/

Bekijk de trailer

Beluister de liedjes

Afbeelding Waarvan Acte

Meer informatie of deze musical bestellen?

Over Waarvan Acte

Bij Waarvan Acte bent u aan het juiste adres voor de leukste afscheidsmusicals voor groep 8. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind een aandeel in de musical heeft waar hij of zij zichzelf prettig bij voelt. De een wil veel tekst en een spetterende solo zingen, een ander is juist erg blij met een meer technische rol achter de schermen, zodat het voor iedere leerling op de basisschool een fantastische afsluiting van hun basisschool periode wordt!

De afscheidsmusicals van 2024

2024
Afscheidsmusicals
6 liedjes

12-35 spelers

2024
Afscheidsmusicals
8 liedjes

8-50 spelers

2022
Afscheidsmusicals
10 liedjes

14-30 spelers

2021
Afscheidsmusicals
9 liedjes

9-35 spelers

2023
Afscheidsmusicals
8 liedjes

7-46 spelers