Afbeelding Het paleis van Kleine Muis
Het paleis van Kleine Muis

Deze musical is geschikt voor 14 tot 20 spelers, duurt 15-20 minuten en bevat 1 liedjes.

Afbeelding Het paleis van Kleine Muis
Bekijk de musical op de website van Kwintessens

Over deze musical

Deze kleine kerstmusical vertelt het verhaal van Kleine Muis. Kleine Muis is een grote dromer. Hij droomt dat de stal waarin hij met zijn moeder woont een paleis wordt. Dat is een goed idee! Kleine Muis gaat hard aan de slag. Hij ziet het al helemaal voor zich… Maar de werkelijkheid overtreft zijn grote dromen…

De minimusical kan al goed door kinderen van groep 1 worden gespeeld en is dus bij uitstek geschikt voor de onderbouw. Gebaseerd op het prentenboek Het paleis van Kleine Muis.

Er zijn 14 rollen in de musical. Bij de rolverdeling kunt u ervoor kiezen de rollen van Mama Muis, de wijzen, herders en Jozef en Maria door leerlingen uit andere bouwen dan de kleuterbouw te laten spelen. Dit hoeft niet, deze rollen kunnen ook door kleuters worden gespeeld. De rol van de verteller kan door een volwassene worden ingevuld, of door een leerling uit de bovenbouw.

De musical bestaat uit 1 lied met verschillende coupletten.

Bekijk de video

Afbeelding Het paleis van Kleine Muis

Meer informatie of deze musical bestellen?

Over Kwintessens

Maak kennis met de afscheidsmusicals van Kwintessens! Kies voor een afscheid waarin de talenten van de kinderen volledig tot hun recht komen, welk talent dan ook. En waarin je als school een afscheid met een boodschap meegeeft aan de leerlingen, om nooit te vergeten! Alle musicals zijn digitaal. Na aankoop kunt u in uw account het volledige musicalpakket downloaden: script, tekst, muziekbestanden, bladmuziek etc. Maak ook kennis met de afscheidsfilms voor groep 8!

De afscheidsmusicals van 2023

2023
Afscheidsmusicals
7 liedjes

12-40 spelers

2020
Afscheidsmusicals
11 liedjes

24-35 spelers

2022
Afscheidsmusicals
10 liedjes

14-30 spelers

2021
Afscheidsmusicals
9 liedjes

9-35 spelers

2019
Afscheidsmusicals
9 liedjes

8-43 spelers

2023
Afscheidsmusicals
8 liedjes

7-46 spelers