Afbeelding Open je ogen
Paasmusical Open je ogen

Deze musical is geschikt voor 25 tot 30 spelers, duurt 40-50 minuten en bevat 8 liedjes.

Afbeelding Open je ogen
Bekijk de musical op de website van Kwintessens

Over deze musical

Met de Paasmusical Open je ogen! brengen kinderen het Bijbelse verhaal van de dood en opstanding van Jezus in beeld. De musical is te spelen door kinderen vanaf ca. 9 jaar en heeft acht liedjes, die speciaal voor deze musical gemaakt zijn. Deze musical begint met het verhaal van Bartimeüs, de blinde bedelaar. Hij leeft in een donkere wereld, tot Jezus het licht in zijn leven brengt. Bartimeüs gaat daarna met Jezus mee en is getuige van alles wat er gebeurt. Hij ziet ook hoe Jezus uiteindelijk zelf het donker ingaat en hoe op Paasmorgen de zon weer opkomt.

De musical is te spelen voor kinderen vanaf ca. 9 jaar. Dat kan heel goed in combinatie met jongeren en volwassenen.

Vooral in een kerkelijke setting is dat een mooie combinatie. Als u de musical in school opvoert, denken we aan kinderen vanaf groep 6. Kinderen van de hele school kunnen het publiek vormen, samen met ouders en grootouders.

  • Het Bijbelverhaal van Pasen
  • 8 liedjes
  • 10 tekstboekjes
  • 25 rollen
  • Opvoeringstijd ca. 45 min.
  • Te spelen vanaf ca. 9 jaar, te bekijken vanaf groep 1

 

De musical telt 8 liedjes, grotendeels voor de spelers samen en met een paar solostukjes. De solo’s kunnen ook gezamenlijk gezongen worden, waarbij de ‘solist’ dan wat meer vooraan gaat staan.

Afbeelding Open je ogen

Meer informatie of deze musical bestellen?

Over Kwintessens

Maak kennis met de afscheidsmusicals van Kwintessens! Kies voor een afscheid waarin de talenten van de kinderen volledig tot hun recht komen, welk talent dan ook. En waarin je als school een afscheid met een boodschap meegeeft aan de leerlingen, om nooit te vergeten! Alle musicals zijn digitaal. Na aankoop kunt u in uw account het volledige musicalpakket downloaden: script, tekst, muziekbestanden, bladmuziek etc. Maak ook kennis met de afscheidsfilms voor groep 8!

De afscheidsmusicals van 2024

2024
Afscheidsmusicals
6 liedjes

12-35 spelers

2024
Afscheidsmusicals
8 liedjes

8-50 spelers

2022
Afscheidsmusicals
10 liedjes

14-30 spelers

2021
Afscheidsmusicals
9 liedjes

9-35 spelers

2023
Afscheidsmusicals
8 liedjes

7-46 spelers