Afscheidsmusical Puinruimers
Puinruimers

Deze musical is geschikt voor 20 tot 25 spelers, duurt 70-80 minuten en bevat 8 liedjes.

Afbeelding Puinruimers
Bekijk de musical op de website van Waarvan Acte

Over deze musical

Op een ochtend kijkt het Mannetje op de maan door zijn telescoop naar de aarde en schrikt zich werkelijk een ongeluk! ‘Moeder Natuur’ ligt te slapen in haar eigen vuilnis, ‘Vadertje Tijd’ rent overspannen in het rond, op zijn hielen gezeten door zijn wanhopige assistent ‘Stopwatch’ die de pauzeknop maar niet kan vinden!

Wat is er toch aan de hand!?

Al turend door zijn telescoop ontdekt het Mannetje dat er ineens vier ‘monstertjes’ bij Moeder Natuur logeren. Die monstertjes vervuilen de boel en tussendoor steeds energydrink in de thee, van de normaal zo kalme Vadertje Tijd, stoppen…

Hij slaat groot alarm, want straks vergaat de wereld! Hij roept de hulp in van Klaas Vaak en Koos Nooit en met zijn drieën, brengen zij Moeder Natuur en Vadertje Tijd naar de SPA van ‘Hare Klysma’, (die in werkelijk gewoon Henk heet en loodgieter is…). Met behulp van zijn team van bedienden en schoonheidsconsulenten, moet hij hen rustig krijgen en op zien te lappen.. Maar ja, hoe doe je rustgevende yoga-oefeningen met een ‘hyperdepieper stuiterbal’ die vol energydrink zit?

Connie en Debbie ontfermen zich ondertussen over Moeder Natuur. Ze proberen haar zo goed en kwaad als het gaat schoon te boenen en van een lekker ‘make-upje’ te voorzien. Hare Klysma schiet te hulp met zijn loodgieterspullen, maar ja dat leidt weer tot vervuiling van het slaapzand van Klaas Vaak… Een ding is duidelijk… Er moet definitief worden afgerekend met die ‘monstertjes’ die de schuld lijken van alle drukte en vervuiling!

Bekijk de trailer

Beluister de liedjes

Afbeelding Puinruimers

Meer informatie of deze musical bestellen?

Over Waarvan Acte

Bij Waarvan Acte bent u aan het juiste adres voor de leukste afscheidsmusicals voor groep 8. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind een aandeel in de musical heeft waar hij of zij zichzelf prettig bij voelt. De een wil veel tekst en een spetterende solo zingen, een ander is juist erg blij met een meer technische rol achter de schermen, zodat het voor iedere leerling op de basisschool een fantastische afsluiting van hun basisschool periode wordt!

De afscheidsmusicals van 2023

2023
Afscheidsmusicals
8 liedjes

12-32 spelers

2023
Afscheidsmusicals
7 liedjes

12-40 spelers

2019
Afscheidsmusicals
8 liedjes

15-21 spelers

2020
Afscheidsmusicals
11 liedjes

24-35 spelers

2022
Afscheidsmusicals
10 liedjes

14-30 spelers

2021
Afscheidsmusicals
9 liedjes

9-35 spelers

2019
Afscheidsmusicals
9 liedjes

8-43 spelers

2023
Afscheidsmusicals
8 liedjes

7-46 spelers

2022
Afscheidsmusicals
8 liedjes

18-35 spelers

2022
Afscheidsmusicals
8 liedjes

13-40 spelers