Afbeelding SELFIE de musical
SELFIE de musical

Deze musical is geschikt voor tot spelers, duurt – minuten en bevat liedjes.

Afbeelding SELFIE de musical
Bekijk de musical op de website van Jingo

Over deze musical

Hoe leuk is het om zelf jullie musical te schrijven? Je eigen regisseur te zijn? Met elkaar te brainstormen over een goed onderwerp?
Dat kan met SELFIE de musical! Met onze jarenlange ervaring ondersteunen wij jullie in het maken van je eigen afscheidsfeest!

In het downloadpakket vind je alle tools voor het produceren van een knallende voorstelling. SELFIE de musical bestaat uit een knallend openingslied, stevig slotlied, brainstorm tips & tricks, video’s van bekende Nederlanders uit het vak en de PDF’s Musicalregie van A tot Z en Zingen en Acteren met praktische support.

En de liedjes? Die kies je gemakkelijk met Jingo Jukebox. In deze online jukebox staan honderden liedjes, sfeer/changeermuziekjes en geluidseffecten. Natuurlijk kunnen originele songteksten worden gebruikt, maar het is ook mogelijk om de songtekst aan te passen. Hoe leuk is dat?

Start met het uitgebreide downloadpakket van SELFIE de musical en krijg volop support van JINGO!

Bekijk de trailer

Beluister de liedfragmenten

Afbeelding SELFIE de musical

Meer informatie of deze musical bestellen?

Over Jingo

Uitgeverij JINGO is uitgegroeid tot een begrip in de markt: sinds de start in 1982 hebben al honderdduizenden leerlingen in één of soms meerdere musicals van JINGO gespeeld. Van het allereerste ‘invulcabaret’ in de jaren ’80 tot de nieuwste productie draait alles om de beleving van het kind, om eigen inbreng en om een passende rol voor iedereen – ook als iemand liever techniek achter de schermen doet. Inmiddels heeft JINGO een omvangrijk oeuvre van maar liefst 35 musicals en 25 kinderliedjes cd’s.

De afscheidsmusicals van 2023

2023
Afscheidsmusicals
7 liedjes

12-40 spelers

2020
Afscheidsmusicals
11 liedjes

24-35 spelers

2022
Afscheidsmusicals
10 liedjes

14-30 spelers

2021
Afscheidsmusicals
9 liedjes

9-35 spelers

2019
Afscheidsmusicals
9 liedjes

8-43 spelers

2023
Afscheidsmusicals
8 liedjes

7-46 spelers