Afbeelding Status Offline
Status Offline

Deze musical is geschikt voor 17 tot 35 spelers, duurt 70-80 minuten en bevat 9 liedjes.

Afbeelding Status Offline
Bekijk de musical op de website van Waarvan Acte

Over deze musical

Welkom in Hotspot! Een klein dorpje niet eens zo heel ver hier vandaan! Zo op het eerste gezicht een heel normaal dorpje, maar schijn bedriegt! De arme bewoners van Hotspot zijn al maanden afgesloten van het internet! Geen enkele app, site of online game doet het, kun jij je dat voorstellen een leven zonder wifi?!
Als op een dag een nieuwe burgemeester in het dorp aankomt maakt hij kennis met de inwoners van het dorp… Hij ontmoet de ‘Like brigade’ die overal plaatjes van Emoji’s opplakken, de postbode bezorgt spam, de gemeenteraad vergadert met hun hoofd door een frame alsof ze in een online vergadering zitten en bij de Winkel van het Web kun je ‘duimpjes omhoog’ per ons scheppen uit grote bakken… Wat is hier aan de hand?

Nou simpel… Omdat de bewoners zich geen leven met ‘Status Offline’ kunnen voorstellen, doen ze gewoon alsof ze nog ‘Online’ zijn en dat zullen we weten ook! Onder leiding van de nieuwe burgemeester start een grote zoektocht naar het verdwenen internet, waarvoor de bewoners zelfs het ‘Darkweb’ op moeten, op zoek naar het grote Wiki-boek met alle antwoorden! Hangen de sleutels in de de ‘Cloud’? Welke rol speelde de oud-burgemeester ‘Claire Catfish’? Zal wethouder Spam ooit op de dating-app ‘Vinder’ zijn online match vinden? En waarom komt er rook uit de fontein? Je krijgt alle antwoorden in de hilarische comedy ‘Status Offline’…

Zal het lukken om weer ‘back online’ te komen… En is dat eigenlijk wel een goede oplossing?

Bekijk de trailer

Beluister de liedjes

Afbeelding Status Offline

Meer informatie of deze musical bestellen?

Over Waarvan Acte

Bij Waarvan Acte bent u aan het juiste adres voor de leukste afscheidsmusicals voor groep 8. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind een aandeel in de musical heeft waar hij of zij zichzelf prettig bij voelt. De een wil veel tekst en een spetterende solo zingen, een ander is juist erg blij met een meer technische rol achter de schermen, zodat het voor iedere leerling op de basisschool een fantastische afsluiting van hun basisschool periode wordt!

De afscheidsmusicals van 2023

2023
Afscheidsmusicals
7 liedjes

12-40 spelers

2020
Afscheidsmusicals
11 liedjes

24-35 spelers

2022
Afscheidsmusicals
10 liedjes

14-30 spelers

2021
Afscheidsmusicals
9 liedjes

9-35 spelers

2019
Afscheidsmusicals
9 liedjes

8-43 spelers

2023
Afscheidsmusicals
8 liedjes

7-46 spelers