Afbeelding Strafkamp 8
Strafkamp 8

Deze musical is geschikt voor 13 tot 35 spelers, duurt 40-50 minuten en bevat 0 liedjes.

Afbeelding Strafkamp 8
Bekijk de musical op de website van Kwintessens

Over dit filmscript

Je gaat op schoolkamp. Leuk! Naar een bosrijke omgeving, aan een meer. Samen met je klas fiets je ernaar toe. Een week geen ouders, broertjes en zusjes. Dat wordt een feest!

Maar al snel blijkt het kamp in handen te zijn van een stel onverwoestbare bejaarden. En die hebben de touwtjes strak in handen. Terug naar de waarden en normen van vroeger, is hun motto. Tot overmaat van ramp moeten hun eigen leerkrachten op stel en sprong naar huis.

Dit is geen schoolkamp… dit is een strafkamp!

Iedereen doet braaf wat er gezegd wordt. Behalve Kim en Karim. Zij gaan op onderzoek uit. Ze ontdekken dat Bes een groot geheim met zich meedraagt. Haar dochter Sophie is spoorloos. Al 50 jaar.

Ze huren een detective in om Sophie te zoeken, maar krijgen twee louche types op bezoek. En die schoppen alles in het honderd.

Maar liefst drie vrouwen melden zich. Ze beweren dat zij de vermiste dochter zijn. Is een van die drie echt de ware Sophie?

Door de slimme aanpak van groep 8 wordt het raadsel opgelost. En wordt het toch nog een onvergetelijk kamp. Met natuurlijk een spetterend feest op de bonte avond.

Afbeelding Strafkamp 8

Meer informatie of deze musical bestellen?

Over Kwintessens

Maak kennis met de afscheidsmusicals van Kwintessens! Kies voor een afscheid waarin de talenten van de kinderen volledig tot hun recht komen, welk talent dan ook. En waarin je als school een afscheid met een boodschap meegeeft aan de leerlingen, om nooit te vergeten! Alle musicals zijn digitaal. Na aankoop kunt u in uw account het volledige musicalpakket downloaden: script, tekst, muziekbestanden, bladmuziek etc. Maak ook kennis met de afscheidsfilms voor groep 8!

De afscheidsmusicals van 2024

2024
Afscheidsmusicals
6 liedjes

12-35 spelers

2024
Afscheidsmusicals
8 liedjes

8-50 spelers

2022
Afscheidsmusicals
10 liedjes

14-30 spelers

2021
Afscheidsmusicals
9 liedjes

9-35 spelers

2023
Afscheidsmusicals
8 liedjes

7-46 spelers