Afbeelding Superhelden
Superhelden

Deze musical is geschikt voor 9 tot 35 spelers, duurt 60-75 minuten en bevat 6 liedjes.

Afbeelding Superhelden
Bekijk de musical op de website van Waarvan Acte

Over deze musical

De eindmusical Superhelden vertelt het verhaal van de verlegen Joris. Hij is een timide, doodnormale jongen, die – net als de rest van zijn klas- geplaagd wordt door pestkop Kees. De ouders van Joris zijn ‘altijd druk’ en hebben geen tijd voor hem. Joris is vreselijk verliefd op Eefje, maar hij lijkt wel onzichtbaar voor haar. Als dan tot overmaat van ramp ook nog blijkt dat Kees een oogje op Eefje heeft, baalt Joris enorm. Hij krijgt van zijn meester het advies om zich er niet te veel van aan te trekken en gewoon een ‘heldendaad’ te verrichten zodat Eefje ook ziet hoe bijzonder hij is.
Na weer een dag ‘onzichtbaar’ te zijn geweest voor de hele wereld, gaat Joris een beetje verdrietig naar bed. Die nacht krijgt hij bezoek van een hele bijzondere superheld HeroMcBero. Hij neemt Joris mee naar de speciale superheldenschool, zodat hij kan leren wat zijn superkracht is. We maken kennis met allerlei rare superhelden, zoals Juf Flovliegzo met haar bril en bling, Jackiegesprekkie, die samen met haar zus Beckiegesprekkie Joris inschrijft als nieuwe leerling, maar die nooit stoppen met kwebbelen! We maken kennis ‘hero-ze-moeder’, Coco en haar assistente SuperSjaan die een geweldig superheldenkostuum voor Joris maken! Ook de rare JakkoGebakko, die helemaal uit zijn dak gaat op dat ene speciale muziekje en BiancaBom, die helemaal uit haar dak gaat van…. zichzelf. Ze hebben allemaal de meest (te) gekke superkrachten en tijdens de lessen op de superheldenschool leren we ze allemaal goed kennen en komen we een heleboel te weten over Hero McBero, is hij wel zo stoer en fantastisch als hij zegt? en waarom kust hij de hele tijd zijn spierballen? Als Joris een plan bedenkt om Hero te helpen ontdekt hij meteen wat zijn eigen superkracht is en weet hij hoe hij het hart van Eefje kan winnen en niet langer ‘onzichtbaar’ te zijn. Maar was het nou een droom, of toch niet….?

Bekijk de trailer

Afbeelding Superhelden

Meer informatie of deze musical bestellen?

Over Waarvan Acte

Bij Waarvan Acte bent u aan het juiste adres voor de leukste afscheidsmusicals voor groep 8. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind een aandeel in de musical heeft waar hij of zij zichzelf prettig bij voelt. De een wil veel tekst en een spetterende solo zingen, een ander is juist erg blij met een meer technische rol achter de schermen, zodat het voor iedere leerling op de basisschool een fantastische afsluiting van hun basisschool periode wordt!

De afscheidsmusicals van 2024

2024
Afscheidsmusicals
6 liedjes

12-35 spelers

2024
Afscheidsmusicals
8 liedjes

8-50 spelers

2022
Afscheidsmusicals
10 liedjes

14-30 spelers

2021
Afscheidsmusicals
9 liedjes

9-35 spelers

2023
Afscheidsmusicals
8 liedjes

7-46 spelers