Afbeelding Twinkel
Twinkel

Deze musical is geschikt voor 15 tot 35 spelers, duurt 30-40 minuten en bevat 4 liedjes.

Afbeelding Twinkel
Bekijk de musical op de website van Waarvan Acte

Over deze musical

Welkom in warenhuis Twinkel! Het warenhuis vol lichtjes en versieringen, waar je het leukste speelgoed, hebbedingetjes en nog veel meer kunt kopen! De medewerkers staan voor je klaar om de aankopen zo mooi mogelijk in te pakken, je kunt speelgoed en gadgets uittesten en natuurlijk ontbreken de gratis samples van de parfumafdeling niet!
Deze kerst is er iets bijzonders… Meneer en mevrouw Twinkel hebben een geweldige actie voor het goede doel! Alles wordt uit de kast getrokken om een grote pot met geld te vullen, die midden in de winkel staat. Maar staat die pot daar eigenlijk wel veilig?
Influencer Senna Spinning komt kerstman spelen om zoveel mogelijk klanten naar de winkel te lokken! De sensatiepers komt daar natuurlijk live verslag van doen. Helaas hebben drie boeven ook besloten te komen “winkelen” bij Twinkel. Ze zien de pot met geld en bedenken een plan om deze te stelen! In een donkere kerstnacht breken ze in, ze worden bijna betrapt, maar improviseren net op tijd… Ze doen zich voor als uitzendkracht en gaan werken op de verschillende afdelingen van het warenhuis. Maar ja… inpakken zonder ervaring… de drukste tijd van het jaar… een verwende VIP en heel veel kerstballen… Dat kan niet goed gaan! Zal het de beveiligers lukken om de boeven op tijd te ontmaskeren?

Dompel je onder in deze swingende ‘feelgood-kerstmusical’, vol grappige typetjes en met een verrassend plot en kom alvast in kerstsfeer!

Fijne kerst allemaal!

Muziek/geluidseffecten in volgorde
Voor de kerstmusical Twinkel zijn 4 geweldige liedjes en 1 muziekstuk geschreven. Op de USB-stick in het musicalpakket staan van alle liedjes een ingezongen versie, een versie met alleen koor en zachte ondersteuning èn een volledige instrumentale versie. Ook alle muziek en geluidseffecten die gebruikt moeten worden in Twinkel zijn op de stick meegeleverd.

Check snel de site voor meer informatie, beluister de muziek, zing (en swing) vast mee met de meezingvideo’s en download direct een leesversie!

Beluister de liedjes

Afbeelding Twinkel

Meer informatie of deze musical bestellen?

Over Waarvan Acte

Bij Waarvan Acte bent u aan het juiste adres voor de leukste afscheidsmusicals voor groep 8. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind een aandeel in de musical heeft waar hij of zij zichzelf prettig bij voelt. De een wil veel tekst en een spetterende solo zingen, een ander is juist erg blij met een meer technische rol achter de schermen, zodat het voor iedere leerling op de basisschool een fantastische afsluiting van hun basisschool periode wordt!

De afscheidsmusicals van 2024

2024
Afscheidsmusicals
6 liedjes

12-35 spelers

2024
Afscheidsmusicals
8 liedjes

8-50 spelers

2022
Afscheidsmusicals
10 liedjes

14-30 spelers

2021
Afscheidsmusicals
9 liedjes

9-35 spelers

2023
Afscheidsmusicals
8 liedjes

7-46 spelers