Aanbod van
Beleefkompas
Beleefkompas schrijft sprookjesverhalen die iedereen kent, maar dan totaal herschreven met een eigentijdse verhaallijn. Het verhaal wordt verteld terwijl je zingt, samen met de verteller. Gecombineerd met grappige spelscenes. De muziek heeft echte musical liedjes en eigentijdse muziek. Dat maakt de musicals van beleefkompas zo uitdagend en leuk om te spelen voor kinderen van groep 8.
Afbeelding Pinokkio
Pinokkio in de 21e eeuw 
van Beleefkompas
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, ben jij in het verkeerde sprookje beland? Dit verhaal gaat over Pinokkio. Maar dan wel in een heel andere versie. Het gaat ook over een stiefmoeder, die in een groot paleis woont. Zij staat iedere dag voor haar spiegel. Haar twee prachtige dochters zijn óók alleen maar bezig met mooi zijn. Het zijn Doornroosje en Sneeuwwitje, enorm verwende prinsessen. Zij pesten graag het hulpje in de huishouding: Assepoester. Zij voelt zich erg eenzaam en wil het liefst ook trouwen, net als de twee prinsessen...
Afscheidsmusicals
12 liedjes
18 – 30 spelers
Groep 7 en 8
2022
Afbeelding Roodkapje
Roodkapje in de 21e eeuw 
van Beleefkompas
Er komt een nieuw meisje in de klas. Hoe zou ze zijn? Waar komt ze vandaan? De kinderen in de klas hebben veel vragen. Zou ze het beste passen bij de blauwe kapjes, de gele kapjes of de groene kapjes? Ook de juf is benieuwd naar de kleur van haar kapje. En dan is er ook nog dat schaap. Een slim schaap dat alles weet van apps, levels en likes. Is hij echt wel zo aardig en behulpzaam? Als oma in gevaar komt leren de kinderen het nieuwe meisje pas echt goed kennen.
Afscheidsmusicals
10 liedjes
14 – 30 spelers
Groep 7 en 8
2022

Net als 

Beleefkompas

jouw musicals op Musicalportaal.nl?