Aanbod van
Dobbe Muziek
Dobbe Muziek geeft musicals en liedjes uit voor kinderen van allerlei leeftijden. Voor scholen of verenigingen. Voor kerst, Sinterklaas, afscheidsavond of maandsluiting. Lange en korte musicals. Bewerkelijke en simpele…
Afbeelding Zie ginds komt de kerstman
Zie ginds komt de kerstman 
van Dobbe Muziek
De Kerstman is weer in het land. Hij heeft dit jaar een paar kerstelfen meegenomen. Het is een drukte van belang in zijn verblijf met alle cadeautjes, maar de elfen helpen hem goed en zijn aardig bij de tijd. Alles wordt op de computer bijgehouden. Toch is hij in een slecht humeur: Waarom zingen alle kinderen altijd over Sinterklaas en nooit over de Kerstman? Kerstliedjes gaan over het feest, over lichtjes, over sneeuw, maar niet over de Kerstman. Een kerst elf heeft een goed idee: Een kerstmansongfestival! En dat is via Facebook maar zo geregeld...
Kerstmusicals
2 liedjes
15 – 29 spelers
Groep 5 en 6
2012
Afbeelding Koning Huilebalk
Koning Huilebalk 
van Dobbe Muziek
Koning Huilebalk wordt hij spottend genoemd, een fantasiekoning van lang geleden. Hij is te goed voor deze wereld en als er te voor staat voorspelt het niet veel goeds. Onze koning jankt wat af! De koningin kan het niet meer aanzien en vertrekt: Laat de koning eerst maar eens laten zien dat hij zijn mannetje staat. De zus van de koning ziet haar kans schoon: De koningin weg? Dan zal zij een greep naar de macht doen. Zij doet dat op slinkse wijze: Zij maakt de koning wijs dat zijn kroon hem tegen alle onheil beschermt. Als dan de kroon is verdwenen, wordt de koning prompt ziek. Wat nu?
Afscheidsmusicals
7 liedjes
20 – 30 spelers
Groep 7 en 8
2013
Afbeelding De wraak van de mummie
De wraak van de mummie 
van Dobbe Muziek
De beroemde filmmaker Luigi is bezig op locatie opnames te maken voor de film: “De wraak van de mummie” Het loopt allemaal niet zo soepel. De film wordt gefinancieerd door een zakenman op voorwaarde dat zijn neef een rol krijgt. De neef speelt belabberd. Verder gaat er ook van alles mis: De sarcofaag waar ze zo lang aan gewerkt hebben wordt vernield. Het lijkt wel of de boel gesaboteerd wordt. Neef komt met een plan de echte sarcofaag uit het museum te lenen. Een van de acteurs heeft daar toch connecties? Dit gebeurt, maar dan beginnen de problemen pas goed: De mummie komt wraak nemen. Zo neemt de film plotseling een heel andere wending. Een musical met humor en spanning.
Afscheidsmusicals
7 liedjes
17 – 25 spelers
Groep 7 en 8
2013
Afbeelding Antarctica
Expeditie Antarctica 
van Dobbe Muziek
Een groep geleerden wil op expeditie naar de Zuidpool om daar de stand van de krill te bestuderen. Krill (een soort kleine garnaaltjes) is het eten van de koningspinguïn en belangrijk voor het natuurlijk evenwicht in het kwetsbare gebied. In de televisiestudio doen de expeditie reizigers verslag van hun plannen, die gefinancierd worden door de vader van de expeditieleider. (een zakenman, maar heeft hij wel zuivere motieven?) Ze zullen de Zuidpool niet bereiken.
Afscheidsmusicals
8 liedjes
15 – 21 spelers
Groep 7 en 8
2019

Net als 

Dobbe Muziek

jouw musicals op Musicalportaal.nl?