Aanbod van
QP Musicals
Wij zijn drie vriendinnen die elkaar kennen uit een toneel- en muziekverleden. Wij zijn intussen werkzaam in het basisonderwijs (groep 8 leerkracht), kinderpsychologie, communicatie & event management en (kinder)theater. In de lockdown van 2020 schreven wij de eindmusical “Corona De Musical”, gevolgd door “We zijn er bijna!” in 2021. Beide musicals, met een lach en een traan en geïnspireerd op de actualiteiten van de corona jaren, werden door honderden scholen met veel plezier gespeeld. Onze productie “Groep J8Seizoen!”, die snel daarna volgde, werd wederom met veel enthousiasme ontvangen. Inmiddels hebben we ook een speciale compact versie geschreven voor kleinere klassen en voeren honderden scholen deze spannende musical op! Onze nieuwste musical is vers van de pers, en speciaal voor Kerst. Een korte, makkelijk in te studeren musical voor groep 6 t/m 8, op bekende kerstliedjes: De Kerstkoekjes Challenge! En natuurlijk kun je de challenge ook in het echt doen! Ook zijn we begonnen aan een nieuwe eindmusical. We verklappen nog niets, behalve dat het weer heel spannend wordt! Als de kinderen net zo veel plezier hebben met het spelen als wij met het schrijven ervan dan zit het wel goed, en maken we steeds weer wat nieuws! Liefs, Francoise, Maaike & Sabien QP Musicals
Kerstkoekjes challenge
De Kerstkoekjes challenge! 
van QP Musicals
Het is 25 december in het jaar 2097. Het gaat goed in Nederland: iedereen is tevreden, heeft een huisrobot en chat met een iCap. De natuur is hersteld en er wordt hard gewerkt. Maar daardoor heeft niemand meer echt tijd voor elkaar en… voor Kerst! Een groepje kinderen komt in actie om de Kerst te redden. Ze krijgen daarbij onverwachte hulp van een koekenmannetje, kerstengeltje en een flamboyante piek! Lukt het hun samen om dat magische kerstgevoel weer terug te brengen in het land? Hun bijzondere kerstkoekjes challenge gaat viraal. Ho, ho, hoera!
Kerstmusicals
10 – 24 spelers
Voor de hele school
2023
Afbeelding GroepJ8Seizoen!
Groep J8Seizoen! 
van QP Musicals
Groep J8Seizoen, de spannendste musical van 2023! Het jachtseizoen is geopend. In een scholenwedstrijd jagen kinderen van groep 8 op BN'ers. OBS de Druktemakers, de Bankzitters en de Beauty’s strijden om de prijs. Weten Max Verklappen, Kiki Tutorials, Sjonnie & Droger en Britt Cracker uit handen van de kinderen te blijven? Een musical vol humor met hits van nu. Genomineerd voor de Gouden Musical-Ring:-)! Durf het aan en ga op jacht met groep 8! Ook verkrijgbaar in een eenvoudige COMPACT versie (voor kleine klassen).
Afscheidsmusicals
8 liedjes
7 – 46 spelers
Groep 7 en 8
2023

Net als 

QP Musicals

jouw musicals op Musicalportaal.nl?