Aanbod van
QP Musicals
Wij zijn drie vriendinnen die jarenlang theater en muziek hebben gemaakt met elkaar. Naast het schrijven van musicals zijn we werkzaam in het basisonderwijs (groep 8 leerkracht), kinderpsychologie, communicatie & event management en (kinder)theater. In de lockdown van 2020 schreven wij de eindmusical “Corona De Musical”, gevolgd door “We zijn er bijna!” in 2021. Beide musicals, met een lach en een traan en geïnspireerd op de actualiteiten van de corona-jaren, werden door honderden scholen met veel plezier gespeeld. Onze productie “Groep J8Seizoen!”, die snel daarna volgde, werd wederom met veel enthousiasme ontvangen. Omdat hier veel vraag naar was hebben we inmiddels ook een speciale compact versie geschreven voor kleinere klassen. Afgelopen jaar hebben we ook voor het eerst een Kerstmusical geschreven: “De Kerstkoekjes Challenge”. Een korte, makkelijk in te studeren musical voor groep 5 t/m 8, op bekende kerstliedjes. En natuurlijk kun je de challenge ook in het echt doen: Heel mijn school bakt!:-). Een vrolijke kerst gegarandeerd! Omdat we er zoveel plezier in hebben, hebben we inmiddels weer een nieuwe eindmusical gelanceerd: Engste Escape Ever!. In deze gruwelijk spannende escape-room mogen de kinderen van groep 8 de code kraken van de Engste Escape Room Ever! Zal dat goed gaan? Zolang we terug blijven horen dat de kinderen net zo veel plezier hebben met het spelen als wij met het schrijven van de musicals, blijven we geïnspireerd verder schrijven aan nieuwe avonturen! Een vrolijke & theatrale groet, Francoise, Maaike & Sabien – QP Musicals
Engste Escape Ever!
Engste Escape Ever! 
van QP Musicals
Durft jouw groep 8 de code te kraken? Meneer Adams en zijn dochter Woensdag bedenken een plan om hun Escape room gruwelijk beroemd te maken: wie de gouden tickets vindt mag gratis komen griezelen met de koning en Alexia! Jutta & Jake’s gezin en de Tiktokkies zijn de gelukkige winnaars. Ze proberen onder toeziend oog van Dieuwertje Blocnote en Yvonne Kletsmajoor de ingewikkelde raadsels op te lossen, maar het avontuur neemt al snel een duistere wending…Komt dat nog goed? Kraak nu de code voor de engste muzikale escape-ervaring ever van groep 8!
Afscheidsmusicals
8 liedjes
8 – 50 spelers
Groep 7 en 8
2024
Kerstkoekjes challenge
De Kerstkoekjes challenge! 
van QP Musicals
Het is 25 december in het jaar 2097. Het gaat goed in Nederland: iedereen is tevreden, heeft een huisrobot en chat met een iCap. De natuur is hersteld en er wordt hard gewerkt. Maar daardoor heeft niemand meer echt tijd voor elkaar en… voor Kerst! Een groepje kinderen komt in actie om de Kerst te redden. Ze krijgen daarbij onverwachte hulp van een koekenmannetje, kerstengeltje en een flamboyante piek! Lukt het hun samen om dat magische kerstgevoel weer terug te brengen in het land? Hun bijzondere kerstkoekjes challenge gaat viraal. Ho, ho, hoera!
Kerstmusicals
10 – 24 spelers
Voor de hele school
2023
Groep J8Seizoen!
Groep J8Seizoen! 
van QP Musicals
Groep J8Seizoen, de spannendste jacht van groep 8! Het jachtseizoen is geopend. In een scholenwedstrijd jagen kinderen van groep 8 op BN'ers. OBS de Druktemakers, de Bankzitters en de Beauty’s strijden om de prijs. Weten Max Verklappen, Kiki Tutorials, Sjonnie & Droger en Britt Cracker uit handen van de kinderen te blijven? Een musical vol humor met hits van nu. Genomineerd voor de Gouden Musical-Ring:-)! Durf het aan en ga op jacht met groep 8! Ook verkrijgbaar in een eenvoudige COMPACT versie (voor kleine klassen).
Afscheidsmusicals
8 liedjes
7 – 46 spelers
Groep 7 en 8
2023

Net als 

QP Musicals

jouw musicals op Musicalportaal.nl?