Challenge Accepted
Challenge Accepted

Deze musical is geschikt voor 12 tot 35 spelers, duurt 70-80 minuten en bevat 6 liedjes.

Challenge Accepted
Bekijk de musical op de website van Waarvan Acte

Over deze musical

Challenge Accepted: Als er op een prachtig luxe resort een mysterieus voorwerp wordt gevonden bij de zwemvijver staat het hele resort op zijn kop! Is het een verloren schat die miljoenen waard is? of is het iets gevaarlijks? Als klap op de vuurpijl komt influencer duo KenJa-WoW! het animatieteam uitdagen… Challenge Accepted!
Zijn jullie klaar voor een ‘Uitdagende Challenge’?

Welkom op “de Twitterhut”. Een prachtig en luxueus resort, gelegen in het bos aan een schitterend meer. De gasten (Greetje Tuinberg, Pip Plogging, Renée Cycle, David Attenburg en Esther Vinted) komen er al jaren om te genieten van de rust, de groene omgeving en de ruimte. Het resort heeft een animatieteam dat de hele dag door gezellige activiteiten organiseert, maar wel een beetje suf is… wie wil er nou bomen knuffelen en brandnetels blussen? Dit komt door directeur Caro van der Meer die absoluut geen drukte voor de gasten wil.

Als tijdens een van de activiteiten bij het zwemmeertje een bijzonder en mysterieus voorwerp wordt gevonden is het gedaan met de rust in het luxe resort. Ex-commando Igor belt direct de explosieve opruimingsdienst! Resort-gast en documentairemaker David Attenburg ziet het als zijn kans op een grote doorbraak en belt meteen zijn collega’s om er verslag van te komen doen. Ondertussen start een groot onderzoek onder leiding Cas Columbus en zijn team van top archeologen. Tot overmaat van ramp komen de twee beroemde influencers, Kenzo Nol en Jamilla Meis, live verslag doen voor hun kanaal “KENJA WOW!”

Maar ja… de archeologen, nemen nogal hun tijd voor de opgraving en het onthullen van het mysterieuze voorwerp en dat duurt lang… heel erg lang… Jamilla beseft dat dit helemaal niet goed voor de volgers en likes van het beroemde kanaal is. Ze bedenkt samen met Kenzo een plan waarbij ze het ingedutte animatieteam inzetten die ineens allerlei ‘wilde challenges’ met de gasten van het resort moeten gaan doen! Super leuk, zeg maar… letterlijk! Of de gasten en de directeur daar zo blij mee zijn…? En wat is dat voorwerp nou precies? Straks ontploft de boel!

Ga het zien in deze hilarische feel-good eindmusical –met een twist– waarover iedereen over 10 jaar nog steeds praat!
Zeg maar… Letterlijk…

Bekijk de trailer

Beluister de liedjes

Challenge Accepted

Meer informatie of deze musical bestellen?

Over Waarvan Acte

Bij Waarvan Acte bent u aan het juiste adres voor de leukste afscheidsmusicals voor groep 8. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind een aandeel in de musical heeft waar hij of zij zichzelf prettig bij voelt. De een wil veel tekst en een spetterende solo zingen, een ander is juist erg blij met een meer technische rol achter de schermen, zodat het voor iedere leerling op de basisschool een fantastische afsluiting van hun basisschool periode wordt!

De afscheidsmusicals van 2024

2024
Afscheidsmusicals
6 liedjes

12-35 spelers

2024
Afscheidsmusicals
8 liedjes

8-50 spelers

2022
Afscheidsmusicals
10 liedjes

14-30 spelers

2021
Afscheidsmusicals
9 liedjes

9-35 spelers

2023
Afscheidsmusicals
8 liedjes

7-46 spelers