Afbeelding Missie Volbracht
Missie Volbracht

Deze musical is geschikt voor 18 tot 35 spelers, duurt 70-80 minuten en bevat 8 liedjes.

Afbeelding Missie Volbracht
Bekijk de musical op de website van Waarvan Acte

Over deze musical

Een speciaal elite team van geheim agenten krijgt de opdracht om hun vermiste collega te redden. Hun missie brengt ze naar festival Extravaganza.

Daar maken ze kennis met het hoofd van de beveiliging Sjoerd die ze nuttige tips geeft, maar daar willen ze niet naar luisteren en ook de omroepberichten zitten vol aanwijzingen, maar die horen ze niet! Het team vertrouwt op hun eigen training en verspreiden zich ‘undercover’ over het terrein op zoek naar hun collega… Maar dat blijkt nog niet simpel te zijn, omdat je als stugge geheim agent juist heel erg opvalt tussen alle vrolijke en extravagant geklede festivalgangers!

Geheim agent Otis gaat op zoek in de ‘Silent Disco’ tent, waar afluisteren niet zo makkelijk blijkt te zijn! Donna Disco houdt hem goed in de gaten en ook de bandleden van ‘The Mutes’ willen geen informatie over de vermiste collega geven… Zou meedoen in de wedstrijd luchtgitaar spelen dan de oplossing zijn?

Geheim agent Alice eet een hapje op het Foodplaza en probeert informatie van drie ‘food-influencers’ te krijgen, maar die zijn met heel andere dingen bezig. Gelukkig heeft Alice waarheidsserum bij zich, maar of de kok van het Foodplaza daar nu zo blij mee is?

Geheim agent Billy wordt ontmaskerd in de Tutorial tent en krijgt een make-over van Jamie en Tricky, die hem ook nog, in hun eigen tutorial, tegen ‘de kijkers’ laten praten… Hoezo ‘undercover’?Alle hoop is gevestigd op de stoere geheim agent Rico, die probeert informatie uit de dames van de ‘HUB’ te krijgen, maar Pleun, Lucy en Teddy hebben juist de opdracht gekregen om de missie een beetje te saboteren! 

Als het team van agenten dan in de Game-tent belandt met een VR-Bril op hun gezicht, lijkt de missie helemaal in het water te vallen.

Zal het de geheim agenten lukken hun vermiste collega te vinden? Welke rollen spelen ‘Ome Dickie’ en Sjoerd? En wie is toch die gesluierde waarzegster die overal opduikt? Je krijgt alle antwoorden in de spectaculaire nieuwe eindmusical Missie Volbracht!

Muziek/geluidseffecten in volgorde
Voor de musical Missie Volbracht zijn 8 geweldige liedjes en 4 muziekstukken geschreven. Op de USB-stick in het musicalpakket staan van alle liedjes een ingezongen versie, een versie met alleen koor en zachte ondersteuning èn een volledige instrumentale versie. Ook alle muziek en geluidseffecten die gebruikt moeten worden in Missie Volbracht zijn op de stick meegeleverd.

Geheim agenten, foodvloggers, influencers, VR-missies en Tutorials… Alles komt samen in de spectaculaire eindmusical Missie: Volbracht! Check snel de site voor meer informatie, bekijk de trailer, beluister de muziek en download direct een leesversie!

Bekijk de trailer

Beluister de liedjes

Afbeelding Missie Volbracht

Meer informatie of deze musical bestellen?

Over Waarvan Acte

Bij Waarvan Acte bent u aan het juiste adres voor de leukste afscheidsmusicals voor groep 8. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind een aandeel in de musical heeft waar hij of zij zichzelf prettig bij voelt. De een wil veel tekst en een spetterende solo zingen, een ander is juist erg blij met een meer technische rol achter de schermen, zodat het voor iedere leerling op de basisschool een fantastische afsluiting van hun basisschool periode wordt!

De afscheidsmusicals van 2024

2024
Afscheidsmusicals
6 liedjes

12-35 spelers

2024
Afscheidsmusicals
8 liedjes

8-50 spelers

2022
Afscheidsmusicals
10 liedjes

14-30 spelers

2021
Afscheidsmusicals
9 liedjes

9-35 spelers

2023
Afscheidsmusicals
8 liedjes

7-46 spelers