Afbeelding Beleefkompas
Beleefkompas logo
Grietje en De Derde Deur

Deze musical is geschikt voor 18 tot 40 spelers, duurt 55-60 minuten en bevat 9 liedjes.

Afbeelding Grietje en de Derde Deur
Bekijk de musical op de website van Beleefkompas

Over deze musical

Zou jij ook in een sprookje willen wonen? In een wereld waarin je kunt zijn wie jij wilt zijn?
Margrietje wil niets liever dan dat. Ze wil niet meer luisteren naar het gezeur van haar ouders. Ze wil de hoofdpersoon zijn in haar eigen sprookjesboek. Margrietje begint te schrijven…

Grietje is een stoer meisje en loopt door een spannend bos. Ze komt bij een open plek en ze ziet 3 deuren. Welke moet ze kiezen? Gelukkig is daar de Fladderende Vlogger. Een vrolijke fee die een aantal belangrijke vragen voor haar heeft. Wees moedig, wees creatief en wees geliefd. En ga op zoek naar… Hans! Grietje heeft geen idee wie Hans is. Onderweg beleeft ze spannende, grappige en stoere verhalen. En ze ontmoet de vreemdste figuren: de enge handige hansies, de grappige Steef Katan en de drukke Hans de Zelfde. Als ze Hans Horloge ontmoet gaat het helemaal mis met zijn tijdmachine. Grietje komt op een hele vreemde plek ergens in 1773. Hoe komt ze nu ooit weer thuis? Ze komt bij een klein huisje. Het huisje van de 6 heksen. Ze kunnen niet tellen, maar ze weten wel meer dan Grietje had verwacht. En Grietje leert dat er ook goede heksen zijn, met een hele wijze raad.

Zou Grietje haar Hans vinden? En hoe vindt Grietje de derde deur naar huis? Ben jij ook zo benieuwd hoe Margrietje haar sprookje eindigt?

Je komt het allemaal te weten in Grietje & De Derde Deur.

Bekijk de trailer

Beluister de liedjes

Afbeelding Grietje en de Derde Deur

Meer informatie of deze musical bestellen?

Beleefkompas logo

Over Beleefkompas

Beleefkompas schrijft sprookjesverhalen die iedereen kent, maar dan totaal herschreven met een eigentijdse verhaallijn. Het verhaal wordt verteld terwijl je zingt, samen met de verteller. Gecombineerd met grappige spelscenes. De muziek heeft echte musical liedjes en eigentijdse muziek. Dat maakt de musicals van beleefkompas zo uitdagend en leuk om te spelen voor kinderen van groep 8.

De afscheidsmusicals van 2024

2024
Afscheidsmusicals
6 liedjes

12-35 spelers

2024
Afscheidsmusicals
8 liedjes

8-50 spelers

2022
Afscheidsmusicals
10 liedjes

14-30 spelers

2021
Afscheidsmusicals
9 liedjes

9-35 spelers

2023
Afscheidsmusicals
8 liedjes

7-46 spelers